Escape Radio
Company

Jouw organisatie in the picture!

Samen gaan we op zoek naar de hot topics binnen jouw bedrijf, je sector en de rest van de wereld. Op basis van de song requests en persoonlijke verhalen van de luisteraars, maken we een 100% tailormade uitzending.
Klinkt als muziek in de oren, toch?

References: Duizenden mensen van over de hele wereld mochten we al met elkaar verbinden. Organisaties als Randstad, Nipro, MSD, Lyreco, Larcier-Intersentia, Versele-Laga… gingen je reeds voor. Hier alvast enkele eerste reacties na zo’n live uitzending.

“Met de Nipro-radio uitzendingen bereiken we quasi in een keer onze ganse werknemerspopulatie. Een populatie die geografisch verspreid is over de hele wereld, maar ook qua profielen zeer uitlopend is. De programmatie wordt telkens zo samengesteld dat alle geledingen van het bedrijf aan bod komen, van onze CEO in Japan tot de productieafdeling in Spanje. Kortom Nipro-radio lijkt na de 1ste uitzending 6m geleden al niet meer weg te denken uit onze interne communcatie”.

Bart Van Bambost, Chief Human Resources Officer - Nipro Europe

“Tijdens de lockdown in het voorjaar merkten we al snel dat onze medewerkers de connectie onder elkaar, maar ook met het bedrijf, misten. Gedurende 4 weken zorgde Lyreco Radio dat die connectie er alsnog was. De meest uiteenlopende topics kwamen aan bod, van een businessupdate door het management tot persoonlijke verhalen van en voor collega’s. De laatste uitzending gingen we nog een stapje verder met onze apéro-radio waarvoor iedereen zijn beste dance-tracks selecteerde. Het moge duidelijk zijn, onze Lyreco radio zorgde voor een streepje (muzikale) zonneschijn in donkere tijden.”

Mayra Fernandes, Marketing Communication Officer - Lyreco

“Ter voorbereiding van onze jaarlijkse Internationale Sales- en Marketingmeeting organiseerden we 2x Versele-Laga Radio. Het bleek de ideale aanloop te zijn naar de 2-daagse (noodgedwongen digitale) meeting zelf. Niet enkel inhoudelijk, maar zeker naar sfeer werd de juiste toon gezet. En dat over de verschillende landen heen. De radio bleek het ideale medium te zijn om onze collega’s met elkaar te verbinden in een tijdperk waarin dit fysisch niet kan.”

Sophie Lamon, Trade Marketing Manager – Versele-Laga

Attachment: Meer dan ooit is er nood aan live communicatie. Met je team, klanten, partners of andere stakeholders. Connecteren was nooit eerder zo moeilijk als vandaag. Behalve met de radio, het strafste medium. De momentjes aan de koffiemachine moeten we dan wel missen, muziek slaagt erin mensen tóch met elkaar te verbinden. En ze te raken! Met een lach en een traan.
Distance: Radio kent geen grenzen. Waar je ook bent: thuis, onderweg, op kantoor of in een co-workplek? Luisteren kan je van overal. Op veilige fysieke afstand van elkaar, maar toch zo dichtbij! Mensen vanuit verschillende regio’s, landen of zelfs werelddelen delen de strafste verhalen met elkaar in no time. Zonder dat daar ook maar 1 bus-, trein- of vliegtuigticket aan te pas komt. It’s music that brings us together!
1: Als eerste lanceerden we enkele jaren geleden het strafste medium op onze events. Nog lang voor real life ontmoetingen uit ten boze waren, stond de kracht van Radio in de B2B-sector voor ons al als een paal boven water. Herlancering bij de start van de Covidcrisis was dan ook een snelle, logische beslissing. Of Escape Events fier is over dit pionierschap? Daar bestaat geen twijfel over. We kennen de technische werking, ‘voelen’ als geen ander radio aan, en hebben ervaring met het brede scala aan mogelijkheden.
Opportunities: Met de radio zorgen we in jouw organisatie voor live infotainment! Geen formele communicatie, maar een mix van dynamische interviews, businesstopics, persoonlijke verhalen, song requests en interactieve chatbox op het online platform. Deel je successen, vier verjaardagen, bedank je klanten, zet een team in de kijker, zet het nieuwe jaar feestelijk in… En dat allemaal terwijl de aangevraagde plaatjes je boodschap kracht bijzetten.